Mevrouw Betting winnares 4-daagse reis naar Parijs

Enkele weken geleden kocht mevrouw Betting via de webshop van AD'69 een lot voor de verloting van Sportpark Zuid. Ze wilde graag het sportpark ondersteunen en natuurlijk een mooie prijs winnen. Beide is gelukt. De notaris trok haar lot met lotnummer 06400 uit de bak en kon daardoor de mooie 4-daagse reis naar Parijs in ontvangst nemen. Bernie Veldhuis van The Travel Club reikte de mooie prijs uit.

 

Er zijn nog maar liefst 3 trekkingen in februari, maart en april. In totaal is er nog voor een waarde van 23500 euro aan prijzen te winnen met als klap op de vuurpijl de mooie Fiat 500. U wilt toch ook winnen? Koop net zoals mevrouw Betting een lot via de webshop van AD'69 en wie weet wint u ook een mooie prijs. Dit is de link naar de webwinkel:  www.mijnwebwinkel.nl/winkel/webshopad69/